RECONDITIONARE - REGENERARE BATERII AUTO

Reconditionarea bateriilor la masinile electrice/hibrid cu celule tip 18650/21700

Firma noastra este responsabil pentru regenerarea si reconditionarea bateriilor pentru masini hibride si electrice. Aceste tipuri de baterii folosesc litiu-ion si nickel. Astfel, in prima faza se efectueaza o diagnoza preliminara in care bateria este testata cu multimetru, osciloscop pentru a vedea in prima etapa ce elemente sunt deteriorate. Oferim serviciul de regenerare/reconditionare baterii masini hibride si electrice pentru orice vehicul de pe piata.

Pentru reconditionarea/repararea bateriilor se urmaresc urmatorii pasi:

  • Se efectueaza diagnostricarea.După efectuarea diagnozei, bateria este plasată pe bancul de lucru, urmând ca indiferent de tipul acesteia (litiu sau nichel), să fie dezmembrată până când cablurile pot fi conectate la bornele fiecărui element.
  • Pasul următor în procesul de reparație a bateriei constă în descărcarea și încărcarea elementelor. În acest proces, fiecare modul/celulă este evaluat, în funcție de tipul bateriei (nichel sau litiu). Astfel, aparatul nostru specializat pompează curent maxim în aceste module pentru a testa capacitatea acestora de a susține curentul și voltajul specific.
  • După finalizarea procesului de testare, bateria este lăsată să se odihnească și este monitorizată timp de o zi. În acest fel, se poate determina cu exactitate care module sunt deteriorate și nu pot fi reparate. Ulterior, procesul de reparație continuă prin înlocuirea modulelor moarte sau prea deteriorate cu module noi de calitate superioară.

Service baterii

Recondiționare baterie auto rapid si eficient

Bateria auto reprezintă o componentă esențială a mașinii dumneavoastră, asigurând atât funcționarea acesteia, cât și confortul dumneavoastră. 

Recondiționarea unei baterii auto implică procesul de încărcare și descarcarea, cu scopul de a o readuce cât mai aproape de starea inițială de conformitate. Cu toate acestea, succesul procesului depinde de o serie de factori, cum ar fi vechimea bateriei. În general, cu cât o baterie este mai veche, cu atât este mai puțin probabil să poată fi recondiționată

Înlocuiește bateria veche cu o baterie nouă și puternică!

Service baterii auto la pretul corect

Firma noastra ofera servicii complete precum:

Verificare si diagnosticare baterii auto

Starea bateriei influențează eficiența generală a mașinii, iar mulți șoferi nu își dau seama de importanța sa până când apar probleme serioase. Firma noastra efectueaza verificarea/diagnosticarea baterie auto electrice de orice tip, orice marca de masina.

Incarcare si formare baterii auto pe loc

Incarcarea si formarea bateriei auto se face numai de care profesionisti. firma noastra verifica daca exista vreo defectiune a bateriei sau care este motivul descarcarii. Dupa diagnosticare folosim echipamente specifice pentru repunerea in functiune a acesteia.

078637l-1000x0-w-9725a688

Verificam sistemul de incarcare auto

Efectuam verificare sistemului de incarcare auto(alternator, releu de tensiune, cabluri de tensiune), verificarea curelei de tensiune si a sigurantelor.

Reparatie borne distruse la acumulatori

Repararea unei baterii presupune înlocuirea celulelor deteriorate cu altele noi, ceea ce duce la obținerea unei baterii cu celule noi într-o carcasă veche, la un cost mult mai redus decât achiziționarea unei baterii noi. Costul unei astfel de reparații poate ajunge la aproximativ jumătate din costul unei baterii noi.

baterie1-1-830x467-1
etechnology-baterie-masina-electrica-e1669373630920-780x470

Oferim mententa oricarui tip de baterie auto

Service auto baterii

Nivelul de descărcare al bateriei și timpul petrecut în această stare sunt factori importanți. O baterie cu un nivel scăzut de încărcare va prezenta un grad mai mare de sulfat de plumb pe plăcile acesteia, ceea ce va face procesul de recondiționare mai dificil sau chiar imposibil. Timpul în care bateria a fost în această stare de descărcare poate afecta și mai mult procesul de recondiționare, deoarece sulfatul de plumb poate adera la plăcile bateriei, făcând recombinarea acestuia cu electrolitul imposibilă.

Este important să menționăm că durata de viață a unei baterii auto depinde și de modul în care aceasta este utilizată. Dacă bateria este utilizată în mod constant și menținută la un nivel ridicat de încărcare, va avea o durată de viață mai lungă. În general, durata de viață a unei baterii auto este determinată de durata de funcționare a motorului, distanțele parcurse și numărul de consumatori activi de pe mașină.Orice baterie îmbătrânește și își va pierde în cele din urmă proprietățile.

Intrebari frecvente

Există o serie de motive pentru care o baterie se poate descărca rapid, cum ar fi vârsta, utilizarea intensivă sau defectele interne.  Va recomandam sa cereti o verificare/diagnosticare.

Repararea unei baterii poate fi periculoasă și poate fi dificilă fără echipamentele și cunoștințele adecvate. Este recomandat să aduceți bateria la un tehnician calificat și autorizat pentru a fi reparată corespunzător.

Timpul necesar pentru repararea unei baterii depinde de gradul de deteriorare a acesteia și de tipul de baterie. În general, o reparare poate dura de la câteva ore până la câteva zile. Pentru a obține o evaluare precisă a timpului necesar in repararea bateriei dumneavoastră ne puteti contacta.

În acest sens, este să evitați supraîncărcarea sau descărcarea excesivă și să urmați instrucțiunile producătorului cu privire la încărcarea și depozitarea bateriei.

Ce presupune munca noatra?

32e274bddca00af6f1b47aabd09285d9-1063x560-00-86

Bucurati-va de cea mai buna si rapida experienta cu noi.

Reconditionarea bateriilor cu celule tip 18650/21700

Reconditionarea celulelor din bateriile de tracțiune ale mașinilor electrice hibride cu celule tip 18650/2170 poate fi o opțiune viabilă pentru a prelungi durata de viață a acestora și a reduce costurile de înlocuire a bateriilor cu altele noi. Acest proces implică îndepărtarea celulelor deteriorate sau slabe din baterie și înlocuirea lor cu celule noi sau recondiționate care au performanțe similare sau mai bune.

Pentru a efectua o astfel de recondiționare a bateriei, este important să aveți cunoștințe de specialitate în domeniul sistemelor electrice și electronice ale mașinilor electrice hibride și să dispuneți de instrumente adecvate, inclusiv un program de diagnosticare a bateriilor și echipament de testare a celulelor individuale.

În timp ce recondiționarea poate fi o opțiune mai ieftină decât înlocuirea bateriilor cu altele noi, este important să rețineți că aceasta poate fi o soluție temporară și că bateriile recondiționate pot avea o durată de viață mai scurtă decât cele noi. De aceea, este important să efectuați o evaluare atentă a stării bateriei și să luați în considerare toate opțiunile disponibile înainte de a decide să recondiționați bateria.

5eaad31890c03-The-Vehicle-To-Grid-Technology

Reparăm baterii cu pricepere și promptitudine!

Reconditionam orice tip de cu celule tip 18650/21700, orice marca auto in service-ul nostru sau la dumnevoastra acasa.

Preturi corecte, calitate garantata.

baterie-masina-hibrida1-1200x900

Sfaturi utile!

Este important să acordați atenție acestor sfaturi pentru a vă asigura că recondiționarea celulelor din bateriile de tracțiune ale mașinilor electrice hibride se efectuează într-un mod sigur și eficient:

  1. Recondiționarea bateriilor numai la ateliere specializate și autorizate, care au experiență și cunoștințe solide în domeniul sistemelor electrice și electronice ale mașinilor electrice hibride. O reparare necorespunzătoare poate duce la probleme de siguranță, inclusiv la incendii.

  2. În timpul procesului de recondiționare, verificați și starea altor componente ale sistemului electric, inclusiv a cablurilor de înaltă tensiune, pentru a vă asigura că nu există alte probleme care pot afecta performanța bateriei.

  3. Dacă observați o autonomie redusă a bateriei la o încărcare completă, acesta poate fi un semn că bateria necesită service sau recondiționare. Nu așteptați ca problema să se agraveze, adresați-vă unui service specializat imediat.

  4. Este recomandat să efectuați recondiționarea celulelor din bateriile de tracțiune ale mașinilor electrice hibride doar la ateliere auto care sunt autorizate de RAR în acest sens. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că service-ul este efectuat de profesioniști calificați și că este în conformitate cu reglementările de siguranță și de mediu.

Proiecte realizate
1 k
Clienti mutumiti
0 %
Ani de experienta
0
Urgente rezolvate
0 k

© 2023 Created with ServiceBaterii.ro